Malzemeler:
- 1 Paket pötibör bisküvi
- 6-7 Adet havuç
- Yarım su bardağı şeker
- Tarçın
- Hindistan cevizi
- Fındık (isteğe bağlı)
- Bisküvileri elimizle küçük küçük parçalara ayırıyoruz.
- Havuçları rendeleyip, şeker ile birlikte yumuşayana kadar pişiriyor, yarım çay kaşığı kadar tarçın ve eğer varsa minik paçalar halinde fındık ekliyoruz.
- Yumuşayan havuçlarımızı parçalanmış bisküviler ile karıştırıp, küçük toplar elde ediyor ve hindistan cevizi ile buluyoruz.
Hımm çok severim canım ellerine sağlık harika görünüyor:)
YanıtlaSilBen de bayılırım! Ellerine sağlık canım çok şekerler ;)
YanıtlaSilÇok lezzetli görünüyorlar,ellerine sağlık:)
YanıtlaSilBen buna bayılırım. Bir kaç kere gittiğim davetlerde tatma fırsatım oldu. Tarifini alamamıştım. Şimdi kopyaladım kendime. Teşekkürler,
YanıtlaSil